Lakkboks hos Notodden videregående skole

 

Paintbox Pro har levert PROFINISH IRON 2400 prosesskabin med inspeksjonsvinduer, til Notodden videregående skole.

Les hvordan Torgeir Holla, leder for yrkesfagavdelingen på Notodden VGS, beskriver sine erfaring med leveransen:

 

På Teknologi- og industrifaglinjen har vi en obligatorisk modul, hvor blant annet overflatebehandling er noe elevene skal lære og mestre. Derfor søkte jeg rundt på nett etter leverandører som kunne levere utstyr til trygg læring.

 

De som går inn i mekaniske fag, må lære å mestre fagenes metoder, verktøy og redskaper, maskiner og måleinstrumenter. Disse er utviklet for et vidt spekter av oppgaver for å dreie, frese, bore, kappe, skjære, sveise eller lodde. Med slike oppgaver er det viktig å ha moderne og trygt utstyr.

 

Vi hadde behov for en lakkboks, hvor elevene kunne lakkere ferdige produkter med pulverlakk eller ordinære lakkblandinger, eventuelt jobbe med kompositt som glassfiber og plastmaterialer. Jeg sendte en henvendelse til flere aktører, blant annet til Lars og Paintbox Pro. Lars var kjapp med tilbakemeldinger og avklaringer. Han forsto hvilke behov vi hadde, og leverte tilbud hvor kvalitet, pris og levering samsvarte med våre forventinger.

Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av leveransen og sluttproduktet.

 

Det bidrar helt klart til en mer realistisk og spennende undervisning for elevene. Vi har et godt samarbeid med det lokale næringslivet og utplasseringsordninger. Studieretningen innen teknikk og industriell produksjon danner grunnlag for alle mekaniske og elektromekaniske fag. Opplæringen skal gi grunnlag for videre opplæring i skole eller arbeidsliv. Det å kunne tilby utstyr som samsvarer med industrien, gjør at overgangen fra studier til næringslivet blir smidigere.

 

Torgeir Holla, leder for yrkesfagavdelingen på Notodden Videregående skole

 

Les mer om våre lakkbokser her.

Ønsker du å ta en prat om en tilpasset løsning? Ta kontakt.

 

Bilder fra ferdig installasjon hos Notodden Videregående skole

                 

Scroll to top
Top