Profesjonelt fra første dialog til ferdig leveranse

Les hvordan Petter Gundersen, eier hos Gundersen Bilservice AS beskriver samarbeidet:

 

I tre generasjoner og over tretti år har Gundersen Bilservice spesialisert seg på bilskade, lakkering, reparasjoner og salg av bil. De leverer tjenester i høy kvalitet og med en utmerket kundeservice, og ønsker å kunne garantere at alle kunder blir 100% fornøyd. Samtlige kunder får en god reparasjon til en fornuftig pris. Besøk nettsidene til Gundersen Bilservice.

 

“Jeg har tidligere satt to verksteder hvor jeg har brukt en annen leverandør for lakkboks. Dette var fra en samarbeidspartner jeg i utgangspunktet var godt fornøyd med. Ved oppstart av nytt verksted i 2020 valgte jeg å ta en prat med Lars i Paintbox Pro. Jeg hadde vært i dialog med Lars flere ganger, og valgte denne gangen å kjøpe lakkboksen ProFinish Silver 720 av Paintbox Pro. Den ble levert med avsugsbase oppå eksisterende gulv, og med pneumatisk innkjøringsrampe for maksimal plassutnyttelse. I dag bruker vi den til lakkering av personbil. Standard småskader. Det fungerer optimalt.

Det var en upåklagelig leveranse. Jeg har bare positive ting å fortelle. Fra første dialog til siste skrue satt på ferdig montert lakkboks. God dialog, klare forventinger og en leveranse som ble ferdigmontert, helt uten feil, og før avtalt tid. I vår bransje er det sjeldent, og jeg er svært fornøyd.»

 

ProFinish Silver 720 – Økonomisk og pålitelig lakkboks.

Enkel, funksjonell lakkboks med knallbra løsninger til en svært bra pris, og med lavt strømforbruk.  Alle anlegg kan leveres med en rekke forskjellige fyringsalternativer, kontrollsystemer, interne løftere, og annet utstyr.

Les mer om våre lakkbokser her.

Ønsker du å ta en prat om en tilpasset løsning? Ta kontakt.

 

Bilder fra ferdig installasjon hos Gundersen Bilservice

 

 

Scroll to top
Top