Høy kompetanse, service og løsningsorientert

Durano AS er en av Norges ledende leverandører av høykvalitetsprodukter til overflatebehandling. Kundegruppen spenner fra Forsvaret og industri via bil, MC og våpensmeder, til private sluttbrukere. Da de så behovet for en lakkboks startet arbeidet med å få tak i rett leverandør.

 

Les hvordan Espen Eilertsen, daglig leder og selger i Durano AS, beskriver samarbeidet med Paintbox Pro:

 

– Vi ringte rundt til flere leverandører, og fikk fra starten god kjemi med Lars og Paintbox Pro. Lars er faglig dyktig, har god kontroll på reglement og var flink til å analysere seg frem til hvilken løsning vi trengte, basert på behovet vi hadde.

– Først så vi på en lakkboks som viste seg å være litt for stor, men Lars kunne tilby en lakkboks av typen Profinish Iron som hadde blitt brukt som utleieanlegg hos Rolls-Royce. Vi fikk et tilbud på den, og den ble montert på Rena.

– Da vi skulle flytte fra Rena til Trysil var Paintbox Pro behjelpelige med å demontere og deretter re-installere i nye lokaler.

– Montørene har en vanvittig kompetanse, er kjappe, og kommer med anbefalinger og smarte løsninger som fungerer.

– Det som gjorde at vi valgte Paintbox Pro til slutt, var prisen. Vi fikk mye for pengene. Men like viktig er kompetansen og servicen som ble levert. Dersom vi trenger flere lakkbokser er det ingen tvil om at vi ringer Lars.

 

 

Les mer om våre lakkbokser her.

Ønsker du å ta en prat om en tilpasset løsning? Ta kontakt.

 

Bilder fra ferdig installasjon hos Durano AS

   

   

Scroll to top
Top