Airless og HVLP Sprøyteutstyr

Vi tilbyr et stort utvalg av malingssprøyter samt tilhørende tilbehør og utstyr til malermestere, billakkering og industriell overflatebehandling. I tillegg fører vi sprøyteutstyr og tåkeleggere (foggere) for desinfeksjonsvæske.

QTech-serien av sprøyter har vært våre mest populære maskiner i et halvt tiår, på grunn av den unike kombinasjonen av meget god kvalitet til en svært rimelig pris.

Les også: Vi har kampanje på QT290 malingssprøyte. En allsidig og kostnadseffektiv malingssprøyte til ut- og innvendig bruk. 

 

Vi er også veldig stolte av å presentere de helt eksepsjonelle malingssprøytene fra den amerikanske produsenten TriTech Industries.

Les også: Vi har kampanje på TriTech T4 Airless malingssprøyte. Kommer med et unikt pumpedesign i kombinasjon med livstidsgaranti*.

 

Disse airless-sprøytene representerer noe så oppsiktsvekkende som banebrytende ingeniørmessig design innen en teknologisk tradisjon som har holdt seg nesten uendret de siste 40 årene. Vi presenterer TriTech Airless i et eget segment kalt *Born In The USA - "check it out"!

Vis mer

 

Ønsker du mer informasjon om våre malingssprøyter, og hva som kan passe til ditt behov? Kontakt oss idag.

Noe av vårt beste

Sprøyteutstyret vi presenterer på dette nettstedet er et utvalg av våre bestselgere. Hvis du trenger noe du ikke finner, håper vi du spør oss. Vi har sannsynligvis det du vil ha, og hvis ikke skaffer vi det for deg!

Ta kontakt nå

Skriv noen ord nedenfor – vi står parat for å svare deg. Har du det travelt? Ring 904 73 500


Scroll to top
Top