Lakkanlegg og tilhørende utstyr

La oss hjelpe med enhver utfordring innen overflatebehandling, enten det er i bilbransje, transport eller industrielt.

Lang erfaring kombinert med moderne teknologi, gjør våre lakkbokser, blanderom og forarbeidssoner til det åpenbare valget for profesjonelle brukere med høye krav til kvalitet.

Interessert i hva vi kan levere? Ta kontakt i dag.

 

I alle kabiner benyttes dobbeltsugende indirekte- eller direktedrevne vifter som gir stor luftkapasitet, lavt støynivå og høy ytelse. På alle våre modeller finnes muligheter for å plassere ventilasjonsaggregatene nærmest hvor som helst ved anleggene - eller takmontert der det er nok overhøyde - for å sikre best mulig utnyttelse av ditt bygningsareal. Vi kan t.o.m. sette de i et annet rom eller i en annen etasje.

 

Fyringsenhetene er utstyrt med høyeffektive varmevekslere i rustfritt stål. Dette sikrer kostnadseffektiv utnyttelse av energibærer, enten kabinen er fyrt med gass, olje, biofuel, eller elektriske elementer. Vi leverer selvfølgelig også kabiner der varmt vann er varmekilden, enten tilførselen er lokalt plassert eller via fjernvarme. Løsninger med ulikt behov for ventilasjon og luftrensing kan kombineres med ulike filtersystemer. Vi nevner eksempelvis standard tørrfiltre, aktive kullfiltre, eller vannbaserte filtere - ofte i kombinasjon.

Vis mer

 

Se eksempler på prosjekter vi har gjennomført for kunder.

Se litt av vårt utvalg...

Lakkbokser og utstyr for bilbransje, transportbransje, industri og luftfart

Ta kontakt nå

Skriv noen ord nedenfor – vi står parat for å svare deg. Har du det travelt? Ring 904 73 500


Scroll to top
Top